Valokuvaaminen on intohimo. Muistojen tallennus tavoitteena.

Tietoa

Missä vaikutetaan

Asun Ulvilassa, josta käyn valokuvaamassa ympäri satakuntaa. Mikään matka ei kuitenkaan ole liian pitkä, jos jossain on kuvattavaa.

Unelmoin että joskus pääsisin ulkomaille kuvaamaan, mutta se saattaa olla liian suuri kuvitelma, ellei lomamatkoja lasketa.

Kuka kuvaa

Vuonna 1981 maailmaan syntyi lehtipainajan poika, ei kiinnostanut mopot vaan tietokoneet, myöhemmin poika kiinnostui valokuvaamisesta ja jäi pahasti koukkuun.

Valokuvaaminen alkoi Canonin pikkukameralla, kuvia räpsittiin miten sattui, mutta kuvaaminen ei missään vaiheessa loppunut. Vuonna 2007 iski kipinä saada parempia kuvia jääkiekko-otteluista. Fanina halusin kuvata muistoksi hyviä kuvia jääkiekko-otteluista.

2008 marraskuussa Pasi Mattila kysyi lähdenkö mukaan kuvaamaan Jatkoaika.comiin materiaalia. Tietysti halusin mukaan, omaa egoani hiveli että muutkin halusivat nähdä kuviani.

Nyt olen päättänyt oppia muotokuvauksen saloja ja pyrkiä aina vain paremmaksi valokuvaajaksi. Muistojen tallentaminen ihmisille on suuri tavoitteeni. Se että saa olla muistojen ja tarinoiden välittäjänä; kuvilla, jotka saattavat kestää jopa sukupolvelta toiselle.


Tavoitteita ja tulevaisuutta

Tavoitteena on kehittyä valokuvauksen eri aloilla. Urheilukuvaus tulee aina olemaan lähellä sydäntäni, mutta haluan myös auttaa ihmisiä tallentamaan kuviksi tärkeitä muistojaan. Valokuvat värittävät muistoja, jotka muuten saattaisivat himmentyä. Tallentakaa muistonne valokuviksi!